Ферма „Сините Щрауси“

Ферма „Сините Щрауси“

Фермата „Сините Щрауси“ е основана през 2001 в с. Брестница, община Ябланица. Фермата е разположена в непосредствена близост до пещерата „Съева дупка“, която е един от най посещаваните туристически обекти в страната.

Основната дейност на фермата е отглеждане на редки и специални видове животни като щрауси, сърни, декоративни зайци и др. Фермата предлага възможност за непосредствено запознаване с живота на тези животни. Основното са щраусите и техния начин на живот при закрито отглеждане. Също така във фермата ще се запознаете и с продуктите получавани от тези птици: пера, яйца, кожи, месо и др. Особен интерес представлява малкият „музей“ на щрауса, където ще намерите голямо разнообразие и интересни идеи за приложението на различните продукти, оформени като сувенири.
Фермата е отворена за посетители постоянно, както в делнични така и в празнични дни. Там можете да прекарате интересни минути с разказите на г-н Стефан Данаилов – собственик на фермата, запознавайки се с живота на интересни животински видове. Ще намерите едно истинско място за отдих и забавление.

За контакти:
Г-н Стефан Данаилов,
с. Брестница,

Tel: + 359 (0)6994388
Моб: +359 (0)889982650

Напиши коментар

Полетата със * са задължителни.
Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

към началото