Всички новини

На къде да пътуваме през зимата, ако не караме ски?

На къде да пътуваме през зимата, ако не караме ски?

Зимата бавно и неумолимо настъпва и все по-дългите и студени дни си проправят път в ежедневието ни. Това е факт, който не може да избегнем, но можем да направим така, че зимният ваканционен сезон да бъде по-пълен с наслада и удовлетворение.
Това не е някаква фикс идея, а по-скоро идея за промяна, защото всъщност и зимата е прекрасна със своята студена красота.
Нека да избягаме от суетата на големия град, ежедневните грижи и суматоха, като например пояздим кон, вместо да стоим по цял ден пред компютъра или телевизора.
Защо да не се разходим по някоя от многобройните екопътеки, които ще ни отведат до прекрасни места, пълни с история.
За щастие на територията на България за кратко време можем да се озовем в планината, където ще дишаме чистия въздух сред тишина и спокойствие.

Ние ви предлагаме планината, мястото където човек има слаба връзка с интернет, но пък силна връзка с природата и най-вече със себе си. Където можеш да чуеш мислите, да усетиш сърцето си как бие и да се докоснеш до величието на нашия роден балкан.

Рибарица е едно китно балканско селце в Тетевенския балкан, където човек може да изкара страхотна почивка. Озовавайки се тук, усещаш как планината е направила път на хората, за да я покорят. Къщите са накацали от двете страни на пътя , като от едната страна върви и планинска рекичка.

Рибарица е тихо и спокойно място, ако търсите щури и шумни купони, не ви препоръчваме да избирате селото като дестинация. По- скоро тук е място за семейна почивка, за тишина, спокойствие, уют и чист въздух.

В самото село и в околностите има уникални природни забележителности, които трябва всеки българин да посети, научи тяхната история и усети духа на годините запечатани в обекта.

Затова не се колебайте да изберете Рибарица като дестинация за следващата си зимна почивка.

Вярваме, че ще останете изненадани, че думите се припокриват с реалността.

Източник: edna.bg

Напиши коментар

Полетата със * са задължителни.
Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

към началото