Всички новини

Защо Рибарица?

Защо Рибарица?

Често, когато избираме следващата си дестинация за почивка сме пред дилемата къде е най-подходящото място за това.

Ние ви предлагаме планината, мястото където човек има слаба връзка с интернет, но пък силна връзка с природата и най-вече със себе си. Където можеш да чуеш мислите, да усетиш сърцето си как бие и да се докоснеш до величието на нашия роден балкан.

Рибарица е едно китно балканско селце в Тетевенския балкан, където човек може да изкара страхотна почивка. Озовавайки се тук, усещаш как планината е направила път на хората, за да я покорят. Къщите са накацали от двете страни на пътя , като от едната страна върви и планинска рекичка.

Рибарица е тихо и спокойно място, ако търсите щури и шумни купони, не ви препоръчваме да избирате селото като дестинация. По- скоро тук е място за семейна почивка, за тишина, спокойствие, уют и чист въздух.

В самото село и в околностите има уникални природни забележителности, които трябва всеки българин да посети, научи тяхната история и усети духа на годините запечатани в обекта.

Затова не се колебайте да изберете Рибарица като дестинация за следващата си почивка.

Вярваме, че ще останете изненадани, че думите се припокриват с реалността.

Коментари

  1. annaxristova |

    Била съм тук. Село Рибарица е страхотна дестинация! Силно препоръчвам на всички, които не са били!


Напиши коментар

Полетата със * са задължителни.
Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

към началото